Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Epicare toimii?

Jousi taitetaan väärinpäin olevan U-kirjaimen muotoon, asetetaan käsiteltävälle kasvojen alueelle ja kierretään jousta molempiin suuntiin. Katso myös opastusvideo.

Voiko 12-vuotias tyttäreni käyttää Epicarea?

Lapsilla on herkkä iho, mutta luonnonmukainen Epicare sopii karvanpoistomenetelmäksi myös heille, jos kasvoilla on jo häiritseviä karvoja.

Voivatko miehet käyttää Epicarea?

Epicarea suositellaan ensisijaisesti naisille, koska miesten karvoitus kasvoilla on yleensä huomattavasti paksumpaa. Jos miehen kasvoilla on myös ohutta karvoitusta, voidaan se tietysti poistaa Epicaren avulla.

Onko Epicarea turvallista käyttää raskauden aikana?

Epicare ei sisällä haitallisia kemikaaleja, vahoja, voiteita tai valkaisuaineita, joten sitä on täysin turvallista käyttää myös raskausaikana.

Voiko Epicarea käyttää muihin kehon osiin?

Epicare on suunniteltu käytettäväksi vain kasvojen alueelle: ylähuuleen, leukaan, poskiin ja kaulalle. Sitä ei tule käyttää kulmakarvojen siistimiseen. Sitä ei ole tarkoitettu myöskään korvien, kainaloiden, säärien, selän, bikinirajojen tai muiden ihoalueiden karvoituksen poistoon.

Voiko Epicarea käyttää kulmakarvoihin?

Ei. Epicare on tarkoitettu leuan, poskien, kaulan ja ylähuulen karvojen poistamiseen. Kulmakarvojen siistimiseen tarvitaan toisenlaisia menetelmiä.

Poistaako Epicare myös kerroksen ihoa, kuten vahaus?

Ei. Epicare tarttuu vain karvoihin ja vetää ne juuriaan myöten pois. Tässä merkittävin ero vahaukseen, joka poistaa aina myös ohuen ihokerroksen ja voi näin aiheuttaa iho-ongelmia.

Poistaako Epicare karvat pysyvästi?

Ei. Karvat kasvavat takaisin. Epicaren merkittävä etu on se, että karvojen ei tarvitse kasvaa tietyn pituisiksi, ennen kuin sitä voi käyttää uudelleen. Epicare tehoaa heti kun karvat ovat hieman sänkimittaa pidempiä. Epicare tehoaa myös erittäin ohuisiin karvoihin.

Voiko Epicarea käyttää päivittäin?

Voi, mutta ei tarvitse. Epicare poistaa karvat juuria myöten, joten niiden kasvu vie vähintäänkin päiviä. Halutessasi voit toki käyttää Epicarea vaikka päivittäin, sillä se ei vahingoita tai ärsytä ihoa.

Perinteinen lankaus aiheutti minulle aknea. Tekeekö Epicare saman?

Iho kannattaa pestä ja käsitellä kasvovedellä ja kosteusvoiteella aina Epicaren käytön jälkeen. Näin minimoidaan aknen mahdollisuus, joka on Epicaren käytössä häviävän pieni.

Aiheuttaako Epicare allergisia reaktioita tai ihon ärsytystä?

Epicare on turvallinen ja luonnollinen karvanpoistomenetelmä. Jos et saa reaktioita karvojen nyppimisestä, ei tämänkään pitäisi aiheuttaa ongelmia. Hyvin herkkä iho voi punoittaa hetken Epicare-käsittelyn jälkeen.

Kasvavatko karvat takaisin karheampina?

Päinvastoin. Epicaren säännöllinen käyttö voi tehdä uusista karvoista ohuempia, koska karvat poistetaan juuriaan myöten.

Onko Epicaren käyttö kivuliasta?

Menetelmä ei ole täysin kivuton. Kivun määrä on verrattavissa perinteiseen lankaukseen, sillä karvat vedetään irti juuriaan myöten. Tämä käy kuitenkin hyvin nopeasti ja helposti. Säännöllisen käytön myötä iho turtuu karvojenpoistoon.

Miten pidän Epicaren puhtaana?

Puhdista Epicare-jousi taittamalla se väärinpäin käännetyn U-kirjaimen muotoon ja ravistelemalla siihen jääneet karvat irti.

Kuinka usein Epicarea tarvitsee käyttää?

Karvojen kasvunopeus vaihtelee yksilöllisesti. Tarvittava käyttöväli voi olla oikeastaan mitä vain kolmesta päivästä kuukauteen.

Kauanko Epicare-jousi kestää käytössä?

Kun jousta käsitellään hellävaraisesti eikä se altistu kosteudelle, Epicare säilyy toimintakuntoisena jopa 6-8 kuukautta.

Tarvitsenko Epicareen varaosia?

Et. Kun jousi lakkaa joustamasta tai ruostuu, on aika hankkia uusi Epicare.

Mistä Epicare on valmistettu?

Hypoallergeenisesti käsitellystä metalliseoksesta. Sen kummassakin päässä on kestävästä muovista tehdyt sormisijat.

Voinko valita mieleiseni värin?

Verkkokaupasta tilatessa Epicaren värivaihtoehtoja on kahdeksan. Jälleenmyyjillä saattaa olla tarjolla vain jotakin tiettyä väriä. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan yleensä 4-14 arkipäivän sisällä.