Berättelsen om Epicare®

Dr Hamid och hans fru kom på tanken angående Epicare® efter att ha fått höra kvinnor som ständigt klagade och var frustrerade över sina ansiktshår och på att få tid att gå till skönhetssalonger, över att få hudutslag efter trådning eller rakning. Listan är lång.

Efter månader av inspiration och ideér blev Epicare Threader (trådare) till ett begrepp i början på 1998 då de bodde Banglador, Indien.  Detta åtföljdes av testning och prövning av olika spiraler under drygt ett års tid innan Epicare® föddes.

Lanseringen av Epicare®

Epicare® är ett revolutionerande hårborttagningssystem som ger slät och feminin hud genom att avlägsna missprydande hår eller täta fjun. Idén till fabrikationen av denna utmärkta hårborttagningsprodukt kommer från Indien och Mellanöstern där trådning förekommer. I dessa regioner har man använt trådning under många sekler föratt på ett lätt sätt avlägsna ansiktshår. Med Epicares® revolutionerande spiral har trådning blivit ett mycket populärt fenomen på den västerländska marknaden. Epicare® har ett enkelt hårborttagningssystem som gör att kundernas ansiktshår avlägsnas på ett lätt sätt.

Epicare® lanserades först i Indien 1999. Över10.000 spiraler såldes under de 6 första månaderna efter lanseringen. Sedan flyttades Epicare® till Malaysia år 2000.

15 år senare tar Epicare® världen med storm och har flyttat till Toronto, Kanada. Epicare® kan nu fås i över 12 länder och fortsätter att expandera till nya områden.

Det bästa med Epicare® är att den kan användas när som helst och var som helst. Epicare® har en fin och läcker design som gör att den kan bäras i handväskan eller i en kuvertväska. Olika hårborttagningsprodukter har gjort kvinnor besvikna världen runt. Epicare® löser detta problem med dess enkla och effektiva system som hjälper kvinnor att se så bra ut som möjligt. Den enkla transporten och den lätta användningen av Epicare® gör den prisvärt gynnsam, bekväm att använda och är en av de bästa hårborttagningsprodukterna av ansiktshår i världen.

Vi har distributörer i Kanada, USA, Costa Rica, England, Frankrike, Italien, Nya Zeeland, Norge, Sverige, Malaysia, Spanien och nu i Finland. Vi har en stark spridningsbas och den växer i storlek och breder ut sig varje dag vilket ger kvinnor en chans att få vara med om denna underbara trådare. Kvinnor kan nu säga adjö till den obehagliga pincettplockningen och vaxningen och kan nu börja använda ett nyare och bättre sätt att ta bort ansiktshår.