Epicaren tarina

Lankausmenetelmän uusi aikakausi

Epicaren juuret johtavat Intiaan, jossa sen prototyyppi valmistui pitkän tuotekehittelyvaiheen jälkeen vuonna 1998. Tohtori Hamid ja hänen vaimonsa olivat jo pitkään pohtineet ratkaisua naisia turhauttaviin kasvojen alueiden karvoihin. Voisiko niistä päästä eroon ilman kauneushoitolakäyntejä sekä höylien ja kosmetiikan aiheuttamia iho-ongelmia?

Epicare sai inspiraationsa Intiassa ja Lähi-idässä jo vuosisatojen ajan käytetystä lankausmenetelmästä. Epicare-jousi on tehnyt lankauksesta suositun nyt myös läntisillä markkinoilla.

Epicare saapui Intian markkinoille vuonna 1999, ja sitä myytiin jo ensimmäisen puolen vuoden aikana yli 10 000 kappaletta. Vuonna 2002 Epicare levisi Malesiaan, jossa se voitti brittiläisen vähittäiskauppajätti Tescon paikallisen osaston tuotepalkinnon. Epicare palkittiin edullisuutensa, omaperäisyytensä ja käytännöllisyytensä ansiosta.

Nykyisin Epicare valloittaa maailmaa torontolaisesta pääkonttorista käsin. Kanadassa valmistettava Epicare on saatavilla jo useissa maissa aina Yhdysvaltoja ja Eurooppaa myöden.

Suomen valloitus vauhdissa

Suomeen Epicare saapui vuonna 2015, kun Porvoossa omaa jalkahoitolaa pitävä Tiina Salldén päätti alkaa sen maahantuojaksi. Salldén oli vaikuttunut Epicaresta heti, kun eräs kollega sitä hänelle esitteli löydettyään tuotteen Ruotsista. Alkuun Epicare-laatikot saapuivatkin meille länsinaapurista, mutta menekin kasvaessa Salldén päätti alkaa tilata niitä suoraan valmistajalta Kanadasta.

Tuotteesta tuli nopeasti menestys Salldénin oman jalkahoitolan asiakkaiden keskuudessa. Oli selvästikin tullut aika perustaa tuotteille oma suomalainen verkkokauppa.

Myös monet kauneushoitolat ja kampaamot ovat ottaneet tämän kysytyn tuotteen myyntihyllyihinsä voidakseen tarjota helpon kauneudenhoitorutiinin asiakkailleen kotioloihin.

Epicaren Suomen valloitusta voit seurata Facebookissa.